Rymlig mysig tischa

Jag var inne och kollade på Ellos sortiment och snubblade över den här jättesöta och mysiga tischan. Den kostar bara 99 kronor och finns även i svart, blått, vitt och gult. Tycker det är gulligt med bandet i sidan också! Ska definitivt köpa en när jag får mina pengar.. Vad tycker ni om den?


Hiss eller diss - haremsbyxan

Vad är egentligen grejjen med haremsbyxan? Jag tycker att de är så fruktansvärt fula, men snart springer väl varenda kotte runt med sådana. Varför vill man se ut som en säck potatis? Jag tror knappast att någon ser snyggare ut i sådana, än till exempel ett par jeans eller en söt klänning.

Jag skulle inte ta på mig ett par ens om jag fick betalt..

Vad säger ni, hiss eller diss? (Ett par från Gina Tricot på bilden nedan)




Snygg nitprydd väska från Gina Tricot

Satt precis och tittade runt lite på Gina Tricots hemsida och hittade en underbar väska med nitar på.. Den finns i rött och svart, men jag tyckte att den röda var snyggast. Sedan så kostar den bara 99 kronor ju! Rena fyndet!

Godmorgon på er föresten!


Looklet igen

En till Looklet-outfit! Gillar verkligen den söta topen från H&M.


Dagens outfit

Skapad med Looklet.




Godmorgon

Eller den kanske inte var så god ändå. Känner mig trött i hela kroppen, hoppas att jag inte börjar bli sjuk eller något, det passar sig verkligen inte just nu!

Hur mår ni då?

Dagens outfit

Får bli den här klänningen från DollyDagger. Ett par svarta skor och en trevlig väska så är den ju komplett. <3


Godmorgon

Jag sitter i detta nu och funderar på om jag ska köpa den här söta väskan jag såg på Åhlens häromdagen.. Jättesöt lila färg, och perfekt längd på bandet. Jag älskar ju rosetter också! Den kostar 179:-. Så, vad tycker ni? (Finns även i vitt, svart)


Bloglovin

Ni har väl inte glömt att ni kan lägga till mig på bloglovin? Knapp finns i slutet av varje inlägg. Kommentera i det här inlägget så kan jag lägga till er på min bloglovin också!

Kram på er!

Dagens outfit

.. skapad med Polyvore. Det här är vad jag känner för just nu, lite rockigt snyggt. Gillar verkligen linnet!



Välj mellan fem outfits

Vilken känns mest du? Själv skulle jag nog välja 4:an.. Hajen är så söt!

1.


2.


3.



4.


5.


Söt liten outfit

Skapade en liten söt outfit med hjälp av Polyvore, som måste vara ett av mina favorittidsfördriv just nu. Jag har blivit fullkomligen kär i tröjan med rosetten på, den är så söt! Jag tycker att den passar utmärkt till den matta röda kjolen, och för att det inte skulle bli för "tråkigt" så valde jag ett par lite häftigare skor med vackra stenar på. Passande för en fikadejt kanske?

Vad tycker du om min outfit?


Klänningar från H&M

Jag har alltid varit mycket för originalitet, udda saker och att ha en egen stil. H&M är en väldigt stor och välkänd kedja, men det går ju att ha sin egen stil ändå, även om man köper majoriteten av sina kläder där.. Jag älskar mönster, och vad passar bättre än blomstriga mönster i dessa tider? Annars så gillar jag att ha väldigt enkla enfärgade klänningar, men då piffa upp utstyrseln med häftiga strumpbyxor i snygga färger och mönster. En svart klänning med starkt rosa strumpbyxor är ju bara alldeles för häftigt!

Yet another fashion blog

Jag vet att många av er kanske tycker och tänker att det räcker med modebloggar nu, men ni behöver ju som sagt inte läsa. Jag gillar kläder, skor och dylikt, och jag skriver delvis just för att jag tycker att det är så roligt. Om det sedan finns folk som gillar det jag gör så är det bara ett stort plus.

Vad vill ni helst utav allt se i en blogg som denna? Kommentera gärna.

RSS 2.0